»
«

Meer informatie?

Techniek

Techniek

GUSSEK HAUS richt zich op hernieuwbare energie voor geprefabriceerde woningen om zowel het milieu als uw portemonnee te sparen. We maken gebruik van de onuitputtelijke reserves van de zon en de omgevingswarmte. Hierdoor wordt u minder afhankelijk van de olie- en gas en wordt het milieu minder belast. 

In onze ENERGIE-PLUS-WONINGEN voeren we dit consequent door. Zo produceert een GUSSEK-ENERGIE-PLUS-WONING met 150 vierkante meter woonoppervlak meer energie dan ze verbruikt. 

Op de volgende pagina's laten we zien hoe sterk onze energietechnologie is. Ontdek bijvoorbeeld de voordelen van een warmtepomp. En hoe zorg ik voor een gezond binnenklimaat zonder dat ik via openstaande ramen energie verlies? Hoe gebruik ik de zon om mijn eigen elektriciteit op te wekken? Antwoorden op deze en andere vragen vind je hier.

lees meer...

Passieve warmtebesparingen beginnen bij de wanden. Zelfs in de standaardversie bereikt de GUSSEK-gevelwand uitstekende waarden.

Uitrusting

Met GUSSEK HAUS kiest u voor een totaaloplossing.  Eén aanspreekpunt voor alles wat er bij de bouw komt kijken. Wij vertellen u vanaf het begin wat u kunt verwachten. Dat noemen we ons ‘compleet zorgeloos pakket’. 

Geen ongewenste verrassingen bij GUSSEK HAUS Bij ondertekening van het contract worden alle diensten, materialen en kwaliteiten in detail genoemd en ook de betrokkenen. De bouwbeschrijving geeft duidelijkheid en zekerheid.

Kwaliteit en milieubewustzijn zijn de hoekstenen van duurzaam bouwen. Hier leest u wat er nog meer belangrijk is op het gebied van duurzaamheid.


Wij bouwen
uw droomhuis!

Kontaktformular Footer (NL)

Contactgegevens
Informatiemateriaal
Bouwadvies
Bouwkavel
Uw bericht
Bevestiging