»
«

Meer informatie?

GUSSEK-Hybride-Gevelsysteem

GUSSEK-Hybride-Gevelsysteem ®, gemetseld, RC-waarde= 7,2m² K/W

De GUSSEK hybride gevelconstructie is de absolute top. Uniek en ongeëvenaard. Opvallend zijn de robuustheid, de levensduur en de onderhoudsvrije gevelsteen. De bakstenen aan de buitenkant zorgen voor stevigheid en vormen een mooie aanblik.
De combinatie van de stenen gevel met het hout aan de binnenkant garandeert een gezond leefklimaat, iets wat regelmatig wordt gecontroleerd en bevestigd door het Fraunhofer Instituut voor Houtonderzoek (WKI) (regelmatige controle van de luchtkwaliteit).

Maar liefst 42 cm wanddikte, met 100 mm thermische isolatieplaat plus 150 mm minerale thermische isolatie in de massief houten frameconstructie garanderen u de allerbeste waarden op het gebied van warmte- en geluidsisolatie. Waar het gaat om brandveiligheid van buitenaf, wordt de muur ook geclassificeerd met brandveiligheidsklasse F90B. Niet alleen de officiële meetwaarden bewijzen de kwaliteit van onze hybride gevel; als je een originele GUSSEK-gevel bekijkt, kun je letterlijk de topkwaliteit voelen. Zowel buiten als binnen.

1. Gemetselde gevel, enkelsteens
2. Luchtlaag
3. Isolatieplaat
4. Borstwering
5. Isolatiemateriaal
6. OSB - plaat
7. Dampremmende laag
8. Gipsplaat

<< terug

GUSSEK-Hybride- Gevelsysteem ®, Stucwerk op celbeton, RC-waarde= 7,4m² K/W

De top voor liefhebbers van een stucwerkgevel, in dit geval met gemetselde 100 mm dikke celbetonblokken als gevel, afgewerkt met een witte kunstharsdispersie structuurpleister. Ook in deze variant heeft de buitenmuur een totale dikte van 42 cm; de 100 mm thermische isolatieplaat plus 150 mm minerale thermische isolatie in de massief houten frameconstructie zijn identiek. De thermische isolatiewaarden voor deze versie zijn beter dan voor de gemetselde gevel. Het gevoel van geborgenheid wanneer de voordeur achter je dichtvat. De buitenwereld lijkt ineens mijlenver weg. Die weldadige rust is onbetaalbaar.

1. Stucwerk toplaag
2. Celbeton
3. Luchtlaag
4. Isolatieplaat
5. Borstwering
6. Isolatiemateriaal
7. OSB-plaat
8. Dampremmende laag
9. Gipsplaat

<< terug

 

Pur Natur – GUSSEK-NaPur-OSB-Plaat

Alleen het beste is goed genoeg voor de wanden van een GUSSEK-huis. Daarom kiest GUSSEK HAUS voor de hoogwaardige GUSSEK-NaPur-OSB-plaat van vurenhout. In tegenstelling tot veel andere op hout gebaseerde panelen is GUSSEK-NaPur extreem stabiel vanwege het hoge aandeel en de grootte en vorm van de houtvezels. De hebben daarnaast een zeer dichte structuur. De 13 mm dikke plaat is zelfs geschikt voor de montage van hangkasten en een nauwkeurig gebruik van spijkers en schroeven, zelfs zonder pluggen. De isolatie-eigenschappen en de afwerking van het oppervlak zijn extra voordelen van het paneel. Het is uiteraard vrij van formaldehyde en voldoet aan de de VOC-criteria op het gebied van toxiciteit. De certificering van de gebruikte houtmaterialen en het zorgvuldig gebruik van bindmiddelen en toevoegingen dragen bij aan een prettige leefomgeving en duurzaam gebruik.


Wij bouwen
uw droomhuis!

Kontaktformular Footer (NL)

Contactgegevens
Informatiemateriaal
Bouwadvies
Bouwkavel
Uw bericht
Bevestiging