»
«

Meer informatie?

Alle modellen in één oogopslag

Uw eigen droomhuis

Of als Passiefhuis, Energieneutraal of Energie-Plus woning, GUSSEK HAUS bouwt unieke woningen.

Elk ontwerp wordt afgestemd op de wensen van onze individuele klanten. Hun woonideeën en dromen worden erin verwerkt. Het resultaat is dus telkens weer een unieke woning, met een eigen indeling, een eigen materiaalkeuze en dus een geheel eigen sfeer en uitstraling. We zeggen dan ook graag 'elk huis is uniek.'

Bouw samen met ons uw persoonlijke droomhuis. Samen geven we vorm aan uw individuele kijk op wonen. Voor nu en voor de toekomst. En dat alles natuurlijk met alle voordelen van een door Gussek Haus geprefabriceerde woning. 

We hebben ons huizengamma onderverdeeld in verschillende types om u met de creativiteit en variatie van onze geprefabriceerde huizen te laten kennismaken. Bungalow of ruime stadsvilla, eengezinswoning of twee onder één kap woning, klassieke of moderne architectuur - hier vindt u uw droomhuis. Uw persoonlijke ontwerp, de individuele indeling, onze duurzame bouwmethode en de hoogwaardige afwerking, dit alles maakt GUSSEK HAUS tot uw ideale partner voor uw droomhuis.

Alle geprefabriceerde huizen op onze website zijn gebaseerd op individuele ontwerpen, waarvan de uitvoering kan verschillen van de hier getoonde plattegronden.

lees meer...

Stadsvillas

Stadsvillas

Veel jonge gezinnen kiezen voor een woning in de stad. Een herenhuis biedt dan de ruimte en het comfort waar het hele gezin zich goed bij voelt. En ook in andere fasen van het leven is een herenhuis een fijne plek om thuis te komen.


Wij bouwen
uw droomhuis!

Kontaktformular Footer (NL)

Contactgegevens
Informatiemateriaal
Bouwadvies
Bouwkavel
Uw bericht
Bevestiging