»
«

Meer informatie?

Bungalows

Bungalows – doordachte ontwerpen - onbeperkt genieten

Combineer optimaal wooncomfort met een vooruitziende blik. De bungalows uit onze Panorama-serie bieden u alle mogelijkheden van een duurzame en toekomstbestendige woning. Een slimme keuze voor nu en voor later. 

Drempelvrije doorgangen en brede deuren zijn voorbeelden van oplossingen die zowel vandaag als in de toekomst uw woongenot verhogen. Deze toepassingen vormen een garantie voor decennialang onbelemmerd woongenot.

 • Marmilla

  Een bungalow met een brede gevel en een zadeldak. De indrukwekkende leefruimte van 55 m2 voor wonen, eten en koken en de erker aan de tuinzijde zijn opvallende kenmerken van deze comfortabele bungalow.
  Vloeroppervlak totaal: 130,60 sqm

  meer
 • La Rochelle

  Een riante bungalow met schilddak en overdekt terras aan de tuinzijde. La Rochelle heeft bovendien een zeer ruime woon-/eetkamer van meer dan 42 vierkante meter.
  Vloeroppervlak totaal: 140,38 sqm

  meer
 • Meran

  Deze comfortabele bungalow heeft een schilddak en een U-vormige indeling; de kamers hebben royale afmetingen en er is een apart slaapgedeelte met kleedkamer en luxe badkamer
  Vloeroppervlak totaal: 156,51 sqm

  meer
 • Cote d'Azur

  Luxe bungalow met een plat dak. Het verhoogde dak in het midden is optioneel maar ook een eyecatcher. De indeling heeft een H-vorm en de ingang is indrukwekkend. <br/> Vloeroppervlak totaal: 210,25 qm (incl. garage)

  meer


Wij bouwen
uw droomhuis!

Kontaktformular Footer (NL)

Contactgegevens
Informatiemateriaal
Bouwadvies
Bouwkavel
Uw bericht
Bevestiging