»
«

Meer informatie?

Zadeldak

Eengezinswoningen - kwaliteit en unieke ontwerpen

De toekomst op woongebied begint nu. 

Op basis van jarenlange ervaring in geprefabriceerde woningbouw hebben de ontwerpers van GUSSEK HAUS de serie eengezinswoningen ontwikkeld met de naam Boulevard. Uitzonderlijke architectuur en intelligente gezinsvriendelijke indelingen gaan samen met topkwaliteit materialen. En dan is er nog het innovatieve energieconcept, gericht op duurzaamheid en zuinigheid. In een woning van GUSSEK HAUS gaat er een wereld voor u open.

 • Waterland

  De naam ‘Waterland’ voorbij prima bij dit huis. Het huis van George Clasen staat vlak bij de dijk. Aan de andere kant van het IJsselmeer. Als het stormt, staat het water hoger dan het huis.
  Totaal woonoppervlak: 189,99 qm

  meer
 • Erlenbrunn

  De combinatie van donkere steen en licht hout zorgt voor een prettige, eigentijdse spanning, die wordt versterkt door de bijzondere vormgeving.
  Totaal woonoppervlak: 153,50 sqm

  meer
 • Hirschau

  Natuurlijk wonen kan ook comfortabel zijn. Dat bewijst Hirschau. Idyllisch landelijk wonen met een actuele urban touch.
  Totaal woonoppervlak: 191,76 sqm

  meer
 • Alona

  Een eigentijdse en ruime gezinswoning met een frisse uitstraling en een verrassende indeling.
  Totaal woonoppervlak: 197,61 sqm

  meer
 • Siebenbrunn

  Siebenbrunn is een uiterst comfortabele en ruime woning met een landelijke uitstraling. De ruimtelijke indeling en de energiezuinigheid maken het ontwerp tot een droom van design en comfort.
  Totaal woonoppervlak: 210 sqm

  meer
 • Löwental

  Landhuis Löwental combineert de voordelen van een flexibele houtconstructie met de robuuste charme van stenen buitenmuren. Totale woonoppervlakte: 195 sqm

  meer
 • Ravensberg

  Luxe in een geheel eigen stijl, verdeeld over 3 etages, dat is droomvilla Ravensberg. Moderne architectuur, mooie materialen en een zee aan ruimte. Dat is woonplezier in optima forma.
  Totale woonoppervlakte: 182,23 sqm

  meer
 • Melanie

  Villa melanie biedt vele mogelijkheden dankzij de aanbouw met plat dak. De woning heeft bovendien volop fraaie details.
  Totaal woonoppervlak: 190,34 sqm

  meer
 • Zypressenallee variant 1

  Een eigentijdse gezinswoning met een frisse en moderne uitstraling. Het zadeldak heeft een hellingshoek van 25° en een borstwering van 180 cm. Het woon-, eet-, kookgedeelte is maar liefst 54 vierkante meter.
  Vloeroppervlak totaal: 170,28 sqm

  meer
 • Eibenallee

  Deze riante woning kenmerkt zicht door de speelse combinatie van stucwerk en gevelstenen, de opvallende erker aan de achterzijde en de open leefruimte (koken/eten/wonen). Dit is comfortabel en exclusief wonen.
  Vloeroppervlak totaal: 176,32 sqm

  meer
 • Kastanienallee variant 1

  Comfortabele gezinswoning met erker onder het doorlopende dak. Bijzondere indeling van het woon-/eet-/keukengedeelte gebruikmakend van de aangebouwde erker. Grote hal met fraaie garderobe.
  Vloeroppervlak totaal: 126,13 sqm

  meer
 • Birkenallee

  Klassieke eengezinswoning uit onze architectuurlijn Boulevard. De tijdloze architectuur zorgt voor een echt thuisgevoel. De originele indeling is verrassend en de geraffineerd geïntegreerde keuken is een echte blikvanger.
  Vloeroppervlak totaal: 155,30 sqm

  meer
 • Birkenallee variant 1

  Opvallend aan dit ontwerp zijn de opvallende erker met plat dak en de royale schuifpuien die de tuin betrekken bij de woning. De eengezinswoning telt 3 slaapkamers en een extra werkkamer op de eerste verdieping.
  Vloeroppervlak totaal: 163,23 sqm

  meer
 • Buchenallee variant 2

  De combinatie van de donkere gevelsteen met de moderne architectuur geven deze woning een warme uitstraling. Op de begane grond is een uitnodigende woon-/eetkeuken met kookeiland en een serre.
  Vloeroppervlak totaal: 162,49 sqm

  meer
 • Lindenallee

  Jong en fris, die termen passen bij het uiterlijk van deze woning. Opvallend is de strakke vierkante dakkapel met plat dak, die de woning een uniek karakter geeft.
  Vloeroppervlak totaal: 165,31 sqm

  meer
 • Hainbuchenallee

  Deze riante woning uit de Boulevardserie kenmerkt zicht door de speelse combinatie van stucwerk en gevelstenen, de opvallende erker aan de achterzijde en de open leefruimte (koken/eten/wonen). Dit is comfortabel en exclusief wonen.
  Vloeroppervlak totaal: 167,42 sqm

  meer
 • Kiefernallee

  Indrukwekkende architectuur en een bijzondere indeling. Deze riante woning met een schuin dak en 3e gevel heeft tal van bijzondere kenmerken en slim ingedeelde kamers.
  Vloeroppervlak totaal: 182,63 sqm

  meer
 • Kiefernallee variant 1

  Dezelfde indeling maar in een compleet andere look. Kenmerkend aan dit model zijn de erker met het platte dak en de opvallende stucwerk gevel in donkerrood, de minimale dakoverstek en de vele hoge ramen.
  Vloeroppervlak totaal: 182,28 sqm

  meer
 • Pappelallee

  De combinatie van gevelstenen en stucwerk springt direct in het oog. Het vormt een uniek geheel. De gezinsvriendelijke indeling kenmerkt zich door een heerlijke leefruimte. Dit is sleutelklaar bouwen en wonen in zijn mooiste vorm.
  Vloeroppervlak totaal: 187,15 sqm

  meer


Wij bouwen
uw droomhuis!

Kontaktformular Footer (NL)

Contactgegevens
Informatiemateriaal
Bouwadvies
Bouwkavel
Uw bericht
Bevestiging