»
«

Meer informatie?

Huis Zadeldak

Hirschau

Specificaties

Dakconstructie Zadeldak
Dakhelling 40 °
Borstwering 110
Afmeting

11,59 x 9,34 m
4,15 x 3,03 m

Oppervlakte begane grond 98,78 m²
Oppervlakte verdieping 92,98 m²
Omgebouwde ruimte 796,04 m³
Bebouwd oppervlak 120,83 m²
Oppervlakte
totaal

191,76 m²

Natuurlijk wonen

Een opvallend kenmerk van Hirschau vinden we aan de achterzijde, namelijk de prominente erker. De gevels zijn bekleed met Siberische lariks, wat fraai contrasteert met de accentkleur wijnrood

In de hal valt ons oog direct op de massief beukenhouten trap. Ook de grijsbruine vloertegels passen perfect in het plaatje. Achter de twee deuren in de gang aan de linkerkant vinden we het gastentoilet met douche en een zeer praktische bijkeuken met bijna 10 m² extra opslagruimte.

De ruimtelijke doorgang naar de woonkamer (50m2) heeft geen deur. Hoge ramen laten volop licht binnen. Indien nodig scheidt de dubbele schuifdeur de moderne inbouwkeuken van de woon-/eetkamer. Naast de keuken bevindt zich de technische ruimte met behalve de warmtepomp en schakelkast ruimte voor de wasmachine en vriezer.

Ook de zolder van de woning is uniek. Hier vinden we een ruime studeerkamer, een kinderkamer, de master bedroom met kleedkamer en de exclusieve badkamer met een geïntegreerde sauna.

De water-warmtepomp zorgt voor warm water en vloerverwarming. 75 % van de benodigde warmte-energie wordt geleverd door het bijzonder zuinige systeem.


Wij bouwen
uw droomhuis!

Kontaktformular Footer (NL)

Contactgegevens
Informatiemateriaal
Bouwadvies
Bouwkavel
Uw bericht
Bevestiging