»
«

Meer informatie?

Referentie woningen

Gerealiseerde woningen

De geprefabriceerde woningen van GUSSEK HAUS zijn uniek en hebben een individueel karakter. De wensen van onze klanten zijn immers zeer verschillend. Of het nu gaat om een woonidee met een beperkt budget of een waarbij de lat hoog wordt gelegd, GUSSEK HAUS gaat graag met uw plannen aan de slag.

Onze gerealiseerde woningen zijn dan ook zeer divers van ontwerp en uitvoering.  We nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze geselecteerde woningen, waar u echt kunt ervaren hoe een woning van GUSSEK HAUS aanvoelt. Uw eigen droomhuis komt hierdoor ongetwijfeld dichterbij. 

Woningen met extra topgevel

Woningen met extra topgevel

Naast de klassieke eengezinswoningen met een schuin dak zijn ontwerpen met een extra topgevel erg populair. De derde gevel biedt veel extra leefruimte en comfort terwijl het totale oppervlak niet veel groter wordt.

Bauhaus stijl

Bauhaus stijl

Een individueel ontwerp met een plat dak dat doet denken aan de legendarische Bauhaus-stijl. Ontdek onze selectie moderne geprefabriceerde woningen met strakke lijnen en platte daken.

Bungalow stijl

Bungalow stijl

Onze bungalows combineren comfort, lifestyle en indelingen gericht op heerlijk onbelemmerd wonen, voor nu en voor later. De nieuwe standaard in geprefabriceerde bungalows - functioneel, gelijkvloers, energie-efficiënt en zonder drempels.


Wij bouwen
uw droomhuis!

Kontaktformular Footer (NL)

Contactgegevens
Informatiemateriaal
Bouwadvies
Bouwkavel
Uw bericht
Bevestiging