»
«

Meer informatie?

Exclusieve woningen

Exclusieve woningen

Doet u liever geen concessies als het op uw wooncomfort aankomt? Dan zijn de exclusieve woningen van GUSSEK HAUS een verstandige keuze. 

Bijzondere architectuur, luxe materialen en uiterst doordachte indelingen komen hier samen.  

Villa’s met een mansardedak, elegante ontwerpen met twee verdiepingen tellende serres, luxe residenties met een tuinhuis of een extra topgevel - de luxe huizen in onze Exclusief-serie bieden ongekende mogelijkheden. En bij al deze exclusiviteit zijn ze uiterst bescheiden qua energieverbuik. Dankzij de energiezuinige constructie zijn deze luxe woningen vooruitstrevend op het gebied van duurzaamheid.

 • Erlenbrunn

  De combinatie van donkere steen en licht hout zorgt voor een prettige, eigentijdse spanning, die wordt versterkt door de bijzondere vormgeving.
  Totaal woonoppervlak: 153,50 sqm

  meer
 • Cronenbourg

  Bedrijfsvilla Cronenbourg biedt met drie geïntegreerde delen en grote raampartijen exclusieve woon- en werkruimte onder één dak.
  Totale kameroppervlakte: 374,61 sqm

  meer
 • Alona

  Een eigentijdse en ruime gezinswoning met een frisse uitstraling en een verrassende indeling.
  Totaal woonoppervlak: 197,61 sqm

  meer
 • Cannstatt

  Villa Cannstatt in de Schwabische Jura staat als geen ander model voor ultieme, exclusieve villa. Een combinatie van royale leefruimte en pure luxe.
  Vloeroppervlak totaal: 334,90 sqm

  meer
 • Hollum

  De luxe villa Hollum ziet er van buiten statig uit en is geïnspireerd door herenhuizen. Binnenin de woning treft u een uitnodigende sfeer met gastvrijheid en luxe.
  Vloeroppervlak totaal: 220,34 sqm

  meer
 • Ravensberg

  Luxe in een geheel eigen stijl, verdeeld over 3 etages, dat is droomvilla Ravensberg. Moderne architectuur, mooie materialen en een zee aan ruimte. Dat is woonplezier in optima forma.
  Totale woonoppervlakte: 182,23 sqm

  meer
 • Schlossberg

  Deze exclusieve woning doet zijn naam eer aan. Schlossberg is opgebouwd uit luxe materialen. Van de enorme woon-/eetkamer met open haard tot het ingebouwde zwembad, deze villa laat niets te wensen over.
  Vloeroppervlak totaal: 304,13 sqm

  meer
 • Melanie

  Villa melanie biedt vele mogelijkheden dankzij de aanbouw met plat dak. De woning heeft bovendien volop fraaie details.
  Totaal woonoppervlak: 190,34 sqm

  meer


Wij bouwen
uw droomhuis!

Kontaktformular Footer (NL)

Contactgegevens
Informatiemateriaal
Bouwadvies
Bouwkavel
Uw bericht
Bevestiging