»
«

Meer informatie?

Stadsvilla stijl

Stadsvilla stijl

Houdt u van de stad of bent u meer een buitenmens? Die keuze laten we graag aan u. Bouwen in de stad, vaak net buiten het centrum, heeft uiteraard zo zijn voordelen. Alles is dichtbij, werk, school, sport, cultuur enz. 

Dit betekent wel dat als er al bouwgrond is, deze vaak beperkte afmetingen heeft. Maar dat biedt ook kansen. 

Om de ruimte optimaal te benutten moet u de hoogte in. Onze stadsvilla’s hebben meestal twee verdiepingen, vaak een vierkante plattegrond, en zien er ruimtelijk en aantrekkelijk uit. De veel gebruikte tentdakconstructie zorgt voor een zolder met veel ruimte. Maar ook met bijvoorbeeld een lessenaarsdak kan veel ruimte worden gecreëerd. Laat u inspireren door onze stadsvilla’s. 

 • Waterland

  De naam ‘Waterland’ voorbij prima bij dit huis. Het huis van George Clasen staat vlak bij de dijk. Aan de andere kant van het IJsselmeer. Als het stormt, staat het water hoger dan het huis.
  Totaal woonoppervlak: 189,99 qm

  meer
 • Jette

  Jette is een statige stadsvilla. De vorm is nagenoeg vierkant, waardoor alle ruimte in deze royale woning wordt benut. De grote ramen zorgen voor volop licht.
  Totaal woonoppervlak: 208,25 sqm

  meer
 • Baggio

  Een zee van licht en ruimte, dat is stadsvilla Baggio. Met een aansprekend uiterlijk en binnenin modern wooncomfort van het hoogste niveau.
  Vloeroppervlak totaal: 217,88 sqm

  meer
 • Cronenbourg

  Bedrijfsvilla Cronenbourg biedt met drie geïntegreerde delen en grote raampartijen exclusieve woon- en werkruimte onder één dak.
  Totale kameroppervlakte: 374,61 sqm

  meer
 • Rheinfeld

  Een van de highlights van deze luxe stadsvilla is de woon-/kook- en eetruimte van maar liefst 60 sqm. Met fraaie terrasdeuren , een wellnessbad en een massief houten trap met verlichte treden. Vloeroppervlak totaal: 186,40 sqm

  meer
 • Lido

  Eigentijds wonen in Bauhaus-stijl. De kubistische villa Lido combineert rechte lijnen met ruimtelijk woonplezier.
  Totaal woonopppervlak: 206,95 sqm

  meer
 • Grunewald

  Grunewald is een klassieke villa met een luxueuze uitstraling. Het donkere mansardedak verraadt klasse en de intelligente indeling biedt ruimte aan exclusief woongenot.
  Totaal woonoppervlak: 279,95 sqm

  meer


Wij bouwen
uw droomhuis!

Kontaktformular Footer (NL)

Contactgegevens
Informatiemateriaal
Bouwadvies
Bouwkavel
Uw bericht
Bevestiging