»
«

Meer informatie?

Woningen met extra topgevel

Woningen met extra topgevel

Naast de klassieke eengezinswoningen met een schuin dak zijn ontwerpen met een extra topgevel erg populair. De derde gevel biedt veel extra leefruimte en comfort terwijl het oppervlak niet veel groter wordt.

De extra gevel geeft de woning een luxe en royale uitstraling. Daarnaast zorgt het ontwerp voor extra mogelijkheden voor het plaatsen van kasten en ander meubilair.

 • Calenberg

  Unser Musterhaus Carina in Langenhagen inspirierte die Baufamilie zu diesem Effizienzhaus. Große Fensterflächen in der dunklen Klinkerfassade bieten einen traumhaften Blick nach draußen und belichten die Wohnräume optimal.

  <br/>Raumgrundfläche gesamt: 184,62 qm

  meer
 • Hochstätten

  Luxe gezinswoning, volledig onderkelderd en met serre en derde gevel. De woning valt op door zijn royale leefruimte en moderne uiterlijk met wit pleisterwerk en antracietkleurig kozijnen, dakpannen en afwerking.
  Vloeroppervlak totaal: 190,44 sqm

  meer
 • Bredeney

  Deze voorbeeldwoning toont aan hoe Gussek achitectuur en klantenwensen weet te combineren in een bijzonder ontwerp. Het gevelbeeld valt op door de combinatie van het witte stucwerk en het anthraciete metselwerk en houten kozijnen.
  Vloeroppervlak totaal: 210,28 sqm

  meer


Wij bouwen
uw droomhuis!

Kontaktformular Footer (NL)

Contactgegevens
Informatiemateriaal
Bouwadvies
Bouwkavel
Uw bericht
Bevestiging