»
«

Meer informatie?

Huis Stadsvillas

Jette

Specificaties

Dakconstructie Tentdak
Dakhelling 30 °
Borstwering 10 cm
Afmeting

11,70 m x 11,20 m
+ 0,87 m x 7,50 m

Oppervlakte kelder 114,16 m²
Oppervlakte begane grond 108,07 m²
Oppervlakte verdieping 100,18 m²
Omgebouwde ruimte 1.569,19 m³
Bebouwd oppervlak 137,57 m²
Oppervlakte
totaal

208,25 m²

Villa Jette – optimaal wooncomfort

Villa Jette, met twee verdiepingen en het schilddak heeft een statige en toch vriendelijke uitstraling. De ramen zijn groot, evenals de dakoverstekken. De gevels bestaan uit een combinatie van gevelstenen en stucwerk. Opvallend zijn de twee balkons aan de tuinzijde.
Met de buitenmaten van 11,70 x 11,20 m biedt deze statige stadsvilla zowel op de begane grond als op de bovenverdieping een vloeroppervlak van ruim 100 sqm.
In het souterreain bevinden zich technische ruimte en de bijkeuken.
In de hal zien we de massieve eikenhouten trap, waarvan de treden verlicht zijn met LED-spots. Ook vinden we er de garderobe en het gastentoilet, met daarbij een douche.
De gang leidt naar de indrukwekkende woonkamer. Kamerhoge panoramaramen aan drie zijden garanderen een optimale lichtval in de 86 sqm grote woonkamer. De schuifpui geeft toegang tot de tuin. De kamerhoogte van 3 meter benadrukt het ruimtelijke effect.
De bovenverdieping is verdeeld in een ouder- en kindervleugel. De laatste omvat twee kinderkamers van elk meer dan 15 sqm en een kinderbadkamer. Het oudergedeelte bestaat uit de slaapkamer, de kleedkamer en een luxe wellnessbadkamer met sauna. 
Ook technisch gezien is villa Jette een hoogstandje: uitgerust met moderne SmartHome-technologie voor volledig automatische bediening van bijvoorbeeld de rolluiken via een app of de lichtsensor. De lucht/water warmtepomp met 300 liter warmwaterboiler is de basis van de energiezuinige verwarming en ventilatie. 


Wij bouwen
uw droomhuis!

Kontaktformular Footer (NL)

Contactgegevens
Informatiemateriaal
Bouwadvies
Bouwkavel
Uw bericht
Bevestiging